Cellers participants 2016
-Jané Ventura, El Vendrell.
– Barthomeus, Sant Salvador.
-Finca Mas Perdut, Santa Oliva.
-Pere Lluch
-Celler Cal Lluïsot, Bonastre.
-Cellers Domenys, Sant Jaume dels Domenys.
-Apical.
-10 d’Abril.
-Mas de la Basserola, Pla de Manlleu.
– El projecte Suc de vida, de Daniel Pascual, on a la Bleda elabora sucs de raïm naturals i ecològics, i com a novetat, presenta vi de vidre.
-Agrícola i secció de crèdit de Llorenç del Penedès
– Barthomeus, Sant Salvador.
-Finca Mas Perdut, Santa Oliva.
-Pere Lluch
-Celler Cal Lluïsot, Bonastre.
-Cellers Domenys, Sant Jaume dels Domenys.
-Apical.
-10 d’Abril.
-Mas de la Basserola, Pla de Manlleu.
– El projecte Suc de vida, de Daniel Pascual, on a la Bleda elabora sucs de raïm naturals i ecològics, i com a novetat, presenta vi de vidre.
-Agrícola i secció de crèdit de Llorenç del Penedès
CELLERS CONVIDATS:
-Celler Pascona, Falset.
-Celler Vega Aixelà, Vilanova de Prades.
-Celler Clos93, del Lloar
-Succés Vinícola, Barberà de la Conca.
-Celler Pascona, Falset.
-Celler Vega Aixelà, Vilanova de Prades.
-Celler Clos93, del Lloar
-Succés Vinícola, Barberà de la Conca.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada