dilluns, 20 d’abril del 2015

VIGRALLA 2015

image



Estigueu atents, que ja comencem a destapar les novetats, tastos, maridatges, i totes les activitats que podeu trobar en aquesta 5ena edició. Així doncs, aquí teniu la primera informació, de moltes més que vindran…
Dins les activitats de la 5ª Edició del ViGralla, que tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 de maig del 2015, us avancem que el diumenge dia 10 de maig a les 17h de la tarda realitzarem un tast Vi per Vida.
Per si no ens coneixes, Vi per Vida son una associació sense ànim de lucre que va néixer fa un any i que ens dediquem a recaptar fons a traves de tastos de vins per lluitar contra la metàstasi. I donar-los al Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona), laboratori dirigit per el Dr. Guinovart i avalat per una de les eminències de la investigació sobre el càncer, el doctor Massagué.
Fent cultura del vi, volem sensibilitzar sobre la metàstasi, l’extensió d’un tumor primari a òrgans distants que causa el 90% de les morts per càncer. Aquesta serà la tercera edició d’un tast que en les dues degustacions de vins anteriors, a Mollerussa i Calella. Hi han participat i col·laborat més de 750 persones i 20 entitats, com el Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya, l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), els ajuntaments de Mollerussa i Calella, 11 cellers de diverses comarques amb DO, associacions locals, restaurants, escoles d’hosteleria i empreses patrocinadores. A més, diverses personalitats catalanes han ofert suport i visibilitat a Vi per Vida, com l’investigador Joan Massagué, els restauradors Joan, Josep i Jordi Roca i Carme Ruscalleda, la il·lustradora Pilarín Bayés, els actors Carlos Latre i Quim Masferrer, el músic David Carabén del grup Mishima, l’esportista Àlex Márquez i la periodista Elisabet Carnicé. Que presentarà el tast.
Estem preparant un tast multitudinari, a la sala del ball de la Cumprativa, la aportació serà de 5€ per persona i els diners recaptats és donaran a principis del 2016 amb tots els diners recaptats durant el 2015. Llorenç del Penedès, Mollerussa i Calella les poblacions on és faran els tastos Vi per vida d’engany. Durant l’any 2014, varen donar 3800€.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIVENDRES 11 MAIG 2018

*HORA: 18:00h a 20:00h ACTE: Presentació 8a edició Vigralla “Des de l’economia social posem en valor el territori i el seu patrimoni ...